Truskawkowy budyń jaglany

Truskawkowy budyń jaglany! Co powiecie na takie śniadanie albo zdrowy, letni deser?

Truskawkowy budań jaglany

Truskawkowy budyń jaglany

1 porcja (ok. 500 kcal)

czas przygotowania: ok. 5 minut (+15 minut gotowania)

koszt: ok. 3,45 zł

Składniki:

100 g kaszy jaglanej
200 ml mleka sojowego
150 g świeżych truskawek

Wykonanie:

Kaszę jaglaną przepłukujemy wodą, a następnie gotujemy wg wskazówek na opakowaniu. Następnie blendujemy z mlekiem i truskawkami. Podajemy z ulubionymi dodatkami.

Strawberry millet pudding

1 serving (500 kcal)

time of preparation: 5 minut (+15 minutes of cooking)

Ingredients:

100 g of millet groats
200 ml of soya milk
150 g of fresh strawberries

Instructions:

Rinse the millet with water, and then cook according to the instructions on the packaging. Then blend with milk and strawberries. Serve with your favorite toppings.



>
Facebook